Vertrouw op onze toegewijde en vakbekwame chauffeurs en ons uitgebreid wagenpark voor het uitvoeren van alle mogelijke tanktransporten in België en de aangrenzende buitenlandse regio’s. Wij staan steeds garant voor een stipt en betrouwbaar tanktransport. Dankzij onze schaalgrootte behoren last-minute opdrachten tot de mogelijkheden.

Voor welke tanktransporten kan je op ons rekenen?

Tanktransport vloeibare afvalstoffen

Tanktransport van afvalwater, slib, actief slib, vloeibare vetten,… vormen onze absolute specialiteit. Wij vervoeren deze vloeibare afvalstoffen in opdracht van afvalverwerkers, intercommunales, waterzuiveringsbedrijven,… of rechtstreeks voor individuele bedrijven.

ADR-tanktransporten

Wij beschikken over de vereiste aangepaste tankwagens, de nodige PBM’s en gecertificeerde chauffeurs voor het veilig uitvoeren van ADR-tanktransporten.

Wij transporteren oliewaters, solventen, zuren,…

 Tanktransport overige vloeistoffen

Ook voor andere vloeistoffen dan afvalstoffen voeren wij tanktransporten uit. 

 FCA-transporten 

FCA-tanktransporten behoren eveneens tot de opties. Denk daarbij aan vloeibare aardappelproducten, soja, melk,…. 

Ook voor vaste stoffen voeren we deze FCA-transporten uit. Hiervoor zetten we onze kippers en walking floors in.

Tankwagen + Onderlosser 1

Welke extra service garanderen wij voor tanktransporten?

Dankzij onze uitgebreide en diverse vloot van tankwagens voeren wij vrijwel elk type van tanktransport uit. Onze tankwagens (inox en aluminium) hebben een capaciteit van 30m³ tot 35m³.

Wij staan daarbij garant voor een uiterst flexibele planning, waarbij we in de late namiddag een rittenschema opmaken voor de volgende dag. Wanneer haalbaar brengen we ook last-minute opdrachten tijdig tot een goed einde.

Bij sommige klanten gaan wij vrijwel dagelijks langs voor tanktransport, andere klanten doen slechts enkele keren per jaar op ons beroep. Elke klant mag rekenen op een stipte en betrouwbare service.

Onze chauffeurs beschikken over de nodige ervaring om zelfstandig het product uit de opslagput of –tank te pompen naar de tankwagen. Elke tankwagen is uitgerust met de nodige pompen en verschillende koppelingen zodat we voor vrijwel elke situatie meteen een oplossing bij de hand hebben. Onze chauffeurs zijn vertrouwd met het werken in veiligheidsgevoelige omgevingen.

Tanktransport nodig?

Bel 014 65 86 44 of vraag online je offerte.

Vraag offerte aan