Segers Transport kende de afgelopen 30 jaar een hele ontwikkeling. Oprichter en zaakvoerder Jan Segers startte in 1986 met een vleeskalverenbedrijf. Een viertal jaar later combineerde hij deze activiteit met het transporteren van vaste en vloeibare mest. Het transportbedrijf ‘Segers Transport’ was geboren…

Afzonderlijk transportbedrijf in 1994

In 1994 zag de afzonderlijke bvba Segers het levenslicht. Met deze nieuwe onderneming werden de transportactiviteiten gescheiden van het landbouwbedrijf.

Jaren 90 (3)
Jaren 90 (2)

Uitgegroeid tot vijf bedrijfspijlers

Naast het vervoeren van mest groeide ook de interesse van andere opdrachtgevers voor het transporteren van vloeibaar en vast slib en afvalwater. Meer en meer ging Segers zich specialiseren in tanktransporten. Momenteel bestaan de belangrijkste bedrijfsactiviteiten uit vijf pijlers:

Drie vennootschappen

Voor het uitvoeren van al onze activiteiten werken we met drie vennootschappen. ‘Segers Joannes’ omvat het landbouwbedrijf. Segers bvba richt zich op het transport. Comicen bvba omvat de administratie en transport.

Extra activiteiten

Aanvullend kan je Segers Transport inschakelen voor het ruimen van sneeuw, vegen van parkings en openbare werken, mestopslag, ruimen van slibvelden, laden uit boxen, leegpompen van ondergelopen kelders,….

Ook ADR-tanktransporten

Sinds 2009 bezit Segers alle certificaten en voldoet het aan alle normen voor het uitvoeren van ADR-tanktransporten. 

Transport nodig?

Bel 014 65 86 44 of vraag online je offerte.

Vraag offerte aan