In de ruime regio Turnhout nood aan een specialist voor het leegmaken en reinigen van een septische put, vetput of regenwaterput? Vertrouw op het vakmanschap en de snelle service van Segers Transport. Wij beschikken over twee vacuümwagens voor het snel en proper uitvoeren van deze reinigingsklussen. 

Vraag naar onze all-in prijzen

Voor het leegmaken en reinigen van septische putten in de regio Turnhout (Arendonk, Oud-Turnhout, Ravels,…) werken wij meestal met vaste all-in prijzen. Deze prijs omvat zowel het leegmaken en reinigen van de put als de correcte afvoer van het afval of geruimd slib. 

Voor het reinigen van vetputten en regenwaterputten werken wij het liefst in regie, aangezien de tijdsduur van deze opdrachten vooraf moeilijk valt in te schatten. Zo betaal je een correcte vaste prijs per effectief gewerkt uur. 

De keuze voor een vaste prijs of regieprijs hangt ook af van de wensen van de klant.

Vakkundig leegmaken van vetputten

Ook voor het leegmaken van vetputten en vetvangers ben je bij Segers Transport aan het juiste adres. Vele grootkeukens, restaurants,… beschikken over een vetput. Deze verhindert dat vetten in het rioolstelsel belanden en verstoppingen veroorzaken. 

Leegmaken Put

Wanneer is het nodig om je septische put te laten leegmaken?

In het beste geval laat je je septische put leegmaken vooraleer er problemen opduiken. Hiervoor voer je best regelmatig een inspectiebeurt uit. In volgende gevallen is het zeker aan te raden om je septische put te laten ruimen: 

  • Als je geurhinder ondervindt. 
  • Wanneer je met een vliegjesplaag kampt.
  • Als de afvoerbuizen naar je septische put verstopt raken.
  • Wanneer je toilet minder goed doorloopt. 
  • Als je septische put overloopt.

Prijs weten voor het leegmaken van een septische put of vetput?

Bel 014 65 86 44 of vraag online je offerte.

Vraag offerte aan